In onze gespecialiseerde Harley Davidson werkplaats in Hilversum gebruiken we het beste diagnose en remapping systeem voor Harley Davidson: de Diag4bike.

WAT IS DIAG4BIKE?
Diag4bike is momenteel de software die wordt gebruikt door de overgrote meerderheid van officiële Harley Davidson-dealers en veel gespecialiseerde werkplaatsen voor prestatieverbetering en diagnose van motorfietsen.

Nu kun je je Harley opnieuw toewijzen en zijn prestaties verbeteren zonder de noodzaak om specifieke cartridges of ECU’s te vervangen of te installeren, zoals tot een paar jaar geleden.

WAAROM EEN REMAPPING EN DIAGNOSE SYSTEEM ZOALS DIAG4BIKE?
Remapping wordt ten zeerste aanbevolen, vooral bij het vervangen van uitlaten en luchtfilters. Niet alleen om de prestaties te verbeteren, maar ook om toekomstige problemen op de motor door een slechte afstelling van het injectiesysteem te voorkomen: bijvoorbeeld gebrek aan of teveel benzine.

Bovendien kun je het toerental van je Harley met injectie verlagen, zodat hij die karakteristieke aanraking heeft die erg lijkt op de carburateurmodellen. U kunt ook fouten wissen of vinden door enkele van de vele functies die Diag4-bike heeft te markeren.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via e-mail of telefoon.